Logo

Beeldmerk voor jouw bedrijf

Een nieuw logo of redesign?
Een logo is het krachtigste en bekendste beeldmerk van een bedrijf. Het is daarom erg belangrijk hier veel aandacht aan te besteden. Als het logo eenmaal staat, kunnen we samen gaan bouwen aan de website en de huisstijl en geven op deze manier een gezicht aan jouw bedrijf! Wij maken projecten die zich onderscheiden en opvallen. Wij geven jouw onderneming een nieuw gezicht, ook als je al een logo hebt! Op deze manier zal je altijd opvallen voor jouw bestaande en toekomstige klanten! Vormgeving en uitstraling zijn het gezicht van elk bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de vormgeving perfect past bij jouw bedrijf. Hiernaast kunnen wij je ook helpen een bestaand logo in een nieuw jasje te steken
Huisstijl

Huisstijl voor jouw bedrijf

Een huisstijl komt vaker voor dan jij denkt
Met de huisstijl bedoelt men bijna altijd de visuele identiteit van een organisatie. De manier waarop jouw klanten jouw organisatie zien. Is jouw logo herkenbaar? Onthouden jouw klanten jouw bedrijfskleuren? Op welke manier moet jouw bedrijfsnaam geschreven worden? Een goede huisstijl stopt niet bij een logo en mooi briefpapier. Jouw huisstijl komt terug op enveloppen, visitekaartjes, formulieren, vlaggen, koffiekopjes en misschien wel op jouw bedrijfsauto’s. Belangrijk dus om goed over na te denken. Wij ontwerpen jouw huisstijl en denken mee over jouw bedrijfsidentiteit.
Grafisch ontwerp

Wij helpen bij elk idee

info@vandam-media.nl

Wij kunnen jou helpen met het uitwerken van een grafisch idee naar een mooi ontwerp. Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan.