Grafische vormgeving

Wij zijn vanDam Media, een kleinschalig, technisch reclamebureau dat ontzettend gedreven is op het gebied van grafische vormgeving en het maken van websites.

Wij ontwerpen diverse mooie dingen voor jouw bedrijf zoals logo’s, een nieuwe huisstijl, brochures, folders, flyers, uitnodigingen, advertenties, posters, briefpapier, visitekaartjes en complete websites. Kortom….alle zaken waarmee we jouw bedrijf of merk laten opvallen!

Een huisstijl of logo ontwerp is onderdeel van uw bedrijfsimago. Jouw huisstijl of logo is jouw grafische imago en je imago wil je graag hoog houden. Het ontwikkelen van een huisstijl of logo ontwerp bestaat uit meerdere factoren. In jouw bedrijfsimage spelen positionering, lettertype, kleuren, uitstraling en afwerking een grote rol.

Huisstijl of logo ontwerp?

Jouw huisstijl heeft grote invloed op de wijze hoe mensen jouw bedrijf zien. Met een professionele huisstijl is jouw uitstraling sterker en zullen klanten en potentiële klanten je bedrijf beter herkennen.

Meeting inplannen?

Vanuit ons kantoor (aan huis) in Didam, maken wij diverse grafische ontwerpen voor klanten. Wij nodigen je daarom graag uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie. In dit eerste gesprek luisteren wij naar de wensen die jij hebt.

Heb je interesse in een nieuw logo of nieuwe huisstijl om jouw bedrijf beter op de kaart te zetten?

Samen de mogelijkheden bespreken?

Wil je weten of we iets voor je kunnen betekenen, mail of bel ons.

06 – 14 63 22 44

Chat openen
Hoi,

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Groet,
Kevin