Huisstijl

Nieuwe huisstijl laten ontwerpen

Een professionele huisstijl laten maken voor jouw bedrijf?

Met de huisstijl bedoelt men bijna altijd de visuele identiteit van een organisatie. De manier waarop jouw klanten jouw organisatie zien. Is jouw logo herkenbaar? Onthouden jouw klanten jouw bedrijfskleuren? Op welke manier moet jouw bedrijfsnaam geschreven worden? Een goede huisstijl stopt niet bij een logo en mooi briefpapier. Jouw huisstijl komt terug op enveloppen, visitekaartjes, formulieren, vlaggen, koffiekopjes en misschien wel op jouw bedrijfsauto’s. Belangrijk dus om goed over na te denken. Wij ontwerpen jouw huisstijl en denken mee over jouw bedrijfsidentiteit.

Het gebruik van een huisstijl

Een huisstijl wordt consistent doorgevoerd op visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, presentaties, website en zelfs in e-mails en op bedrijfskleding. Het voordeel hiervan is dat klanten of potentiële klanten steeds geconfronteerd worden met dezelfde stijl van het bedrijf. Het blijft hierdoor langer hangen en het straalt ook professionaliteit uit. Daarnaast wekt het hebben van een goed ontworpen huisstijl vertrouwen en is het een goed middel om een sterke identiteit en een sterk merk neer te zetten in de markt.

Er komt veel kijken bij het ontwerpen van een huisstijl. De huisstijl moet goed aansluiten bij jouw bedrijf. Als het gaat om een nieuw bedrijf of organisatie bespreken wij eerst met jou waar het bedrijf zich in de markt wil positioneren en wat de doelgroep precies is. Van brainstormen tot het bedenken van een concept en het uitwerken van de huisstijl.

Vernieuwing huisstijl

Het kan ook zijn dat jouw bedrijf al een huisstijl heeft, maar toe is aan vernieuwing. Daarbij is het belangrijk om te kijken of het bedrijf een geheel nieuwe weg in kan slaan met betrekking tot visuele presentatie of dat er verbindingen met de oude huisstijl worden gemaakt. De invoering van een nieuwe huisstijl kan veel teweeg brengen. Wij zorgen ervoor dat dit in het geheel soepel verloopt.

Kortom, je bent hier aan het goede adres! Je kunt gerust contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

Onze diensten

Wij werken met jou om jouw product beter te maken.

Website ontwerp
Webshop ontwerp
Logo ontwerp
Visitekaart ontwerp
Huisstijl ontwerp
Drukwerk
Fotografie
Social media
SEO optimalisatie
Chat openen
Hoi,

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Groet,
Kevin van Dam