Logo ontwerp

Logo laten ontwerpen

Een nieuw logo of een redesign op jouw logo

Een logo is het krachtigste en bekendste beeldmerk van een bedrijf. Het is daarom erg belangrijk hier veel aandacht aan te besteden. Als het logo eenmaal staat, kunnen we samen gaan bouwen aan de website en de huisstijl en geven op deze manier een gezicht aan jouw bedrijf! Wij maken projecten die zich onderscheiden en opvallen.

Wij geven jouw onderneming een nieuw gezicht, ook als je al een logo hebt! Op deze manier zal je altijd opvallen voor jouw bestaande en toekomstige klanten!

Vormgeving en uitstraling zijn het gezicht van elk bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de vormgeving perfect past bij jouw bedrijf. Hiernaast kunnen wij je ook helpen een bestaand logo in een nieuw jasje te steken

Waar moet een logo aan voldoen

Een goed logo is onderscheidend, passend, praktisch, grafisch, eenvoudig van vorm en brengt een duidelijke boodschap over. Een effectief logo is simpel, gedenkwaardig, tijdloos en veelzijdig. Wij hebben de ervaring en kunnen jou tegen een scherpe prijs een logo bieden dat je nog jaren met trots kan dragen.

Waarom een logo laten ontwerpen?

Een bedrijfslogo gaat vaak een aantal jaar mee en staat op al het communicatiemateriaal naar jouw klanten. Voor iedere ondernemer of onderneming zou het ontwerpen van een logo een wel overwogen keuze moeten zijn. Een logo staat in jouw email, op jouw briefpapier, op jouw website, op jouw visitekaartje, eigenlijk op al jouw bedrijfsuitingen komt het logo terug. Een klant ziet jouw logo misschien wel vaker dan jezelf. Het is dus belangrijk om een logo door een professional te laten ontwerpen. En bij ons ben je aan het juiste adres.

Veel (startende) ondernemers bezuinigen op de huisstijl en het ontwerpen van een logo. “Een logo ontwerpen kan ik zelf”, horen wij vaak. Maar het hebben van de juiste ontwerp software maakt mensen nog geen ontwerper. Logo’s moeten voldoen aan bepaalde richtlijnen voor onder andere drukwerk, formaat en resolutie.

Een logo maakt onderdeel uit van de gehele huisstijl. Jouw logo komt immers terug op briefpapier, enveloppen, website etc. Het is daarom heel belangrijk om dit alles op elkaar af te stemmen. Zonder huisstijl is het moeilijk een logo te ontwerpen, zonder logo is het moeilijk een huisstijl te ontwerpen. Wij adviseren klanten dan ook om in één keer zowel een logo als een huisstijl te laten ontwerpen. Dan heb je voor jaren een consistente uitstraling naar jouw klanten. Het ontwerpen van een logo en huisstijl is een investering maar die zich terug zal verdienen.

Download onze gratis tips

Wij hebben een aantal tips en vragen op een rijtje gezet waarmee je aan de slag kan gaan om het perfecte logo te kunnen maken. Download de tips geheel gratis.

Onze diensten

Wij werken met jou om jouw product beter te maken.

Website ontwerp
Webshop ontwerp
Logo ontwerp
Visitekaart ontwerp
Huisstijl ontwerp
Drukwerk
Fotografie
Social media
SEO optimalisatie
Chat openen
Hoi,

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Groet,
Kevin van Dam