fbpx

Een creatief bureau gespecialiseerd in merkstrategie en digitale ontwerpen.

Wij zijn een klein maar verrassend professioneel reclamebureau in Didam. Wij bouwen niet alleen creatieve websites maar u kunt ook bij ons terecht voor logo (re)design, huisstijlontwikkeling en diverse andere reclame uitingen.

Reclamebureau Didam | vanDam Media

Website

Een creatief, heldere en gebruiksvriendelijke website is een lust voor het oog en zorgt ervoor dat deze blijft hangen bij uw klanten. Wij zorgen ervoor dat uw website voldoet aan de nieuwste normen. Dat betekent dat we uw website altijd mobiel-vriendelijk zullen maken

Logo

Een logo is het krachtigste en bekendste beeldmerk van een bedrijf. Het is daarom erg belangrijk hier veel aandacht aan te besteden.

Huisstijl

Vormgeving en uitstraling zijn het gezicht van elk bedrijf. VanDam Media zorgt ervoor dat de vormgeving perfect past bij uw bedrijf. Hiernaast kunnen wij u ook helpen een bestaand logo in een nieuw jasje te steken.

Drukwerk

Flyers en posters bereiken nog steeds heel veel mensen. Wij helpen u graag verder met uw flyer of poster.

Social media

Facebook, Twitter, Linkedin en Instagram zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in ons dagelijkse leven. Het is dus ook belangrijk dat deze social media-kanalen naadloos aansluiten op het ontwerp van uw website en huisstijl. Van Dam Media maakt uw social media-kanalen up-to-date met de juiste vormgeving.

Seo

Heb je goede teksten maar wordt je slecht gevonden, wij kunnen je helpen met het optimaliseren van je website op basis van de teksten
ONZE MISSIE

Voor de MKB'er

Wij helpen bedrijven om te voldoen aan de huidige behoeften op de online markt

OVER ONS

Geef je bedrijf een moderne uitstraling

Onze werkwijze is simpel doch doeltreffend en we houden de communicatielijnen met onze klanten graag kort en helder

Reclamebureau Didam | vanDam Media

Wij houden de lijnen kort

Hiernaast vinden we het erg belangrijk om samen van tevoren de wensen, doelstellingen en verwachtingen door te spreken zodat we gezamenlijk de perfecte site kunnen bouwen en adviseren u graag hierbij. We onderhouden frequent contact zodat we tussentijds nog dingen kunnen aanpassen! Daarnaast willen we graag makkelijk toegankelijk zijn voor midden- en klein bedrijven voor betaalbare prijzen.

Zullen we een kop koffie gaan drinken?