Sportschool Back2Basic Didam

Sportschool Back2Basic

Sportschool Back2Basic is een sportschool die uit liefde voor de sport is ontstaan en daarom dus ook 364 dagen per jaar geopend is. Onze sportschool richt zich op diverse groepen mensen. Onze benedenverdieping is speciaal ingericht voor mensen die gewoon lekker willen bewegen, fitnessen en afvallen door middel van onze apparatuur van top kwaliteit. De bovenverdieping is speciaal ingericht voor mensen die lekker ouderwets en zwaarder willen trainen. Daarnaast proberen wij onze leden iets te leren over het functioneren van hun eigen lijf.
Van geblesseerde sporters tot iedereen die sterker wil worden, van iedereen die wil afvallen tot (sport)specifieke training en van specifieke training voor vrouwen tot topsporters!

Sportschool Back2Basic is voor iedereen die aan persoonlijke doelstellingen wil werken en deze ook daadwerkelijk wil behalen door middel van effectieve en intensieve trainingen. Iedereen heeft andere persoonlijke doelstellingen en daarom hebben wij voor iedereen een persoonlijke training aangepast naar zijn of haar wensen, en eventuele beperkingen of blessures. Want het ook heel belangrijk om te kijken wat je juist niet kan, door een beperking kan het namelijk zo zijn dat je een bepaalde oefening niet helemaal goed kunt uitvoeren en dan is het risico op een blessure groot.

PROJECT DETAILS

DIENSTEN

Website
Alle grafische uitingen

Chat openen
Hoi,

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Groet,
Kevin van Dam