Therapie van Nieuwamerongen

Therapie van Nieuwamerongen

Therapievannieuwamerongen is een dynamische en vooruitstrevende praktijk en houdt zich, mede om deze reden, bezig met het blijven ontwikkelen van hoogstaande zorg, zodat wij u de beste behandelmethode kunnen aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt. Wij zullen er daarom ook alles aan doen om de therapietijd zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

MISSIE
Wij zien het als onze missie om de patiënt, welke met zijn hulpvraag bij ons komt, inzicht te laten krijgen in het functioneren van zijn eigen lichaam of dat van het kind. Met dit inzicht leert de patiënt of de ouder van het kind zijn eigen lichaam beter begrijpen en herkent de signalen zodat aanreikingen van de behandelaar adequaat kunnen worden toegepast. Middels gerichte adviezen en specifieke oefeningen wordt de patiënt zelfredzamer en minder afhankelijk. In combinatie met onze interventie leidt dit tot een waardevolle samenwerking tussen de patiënt en de behandelaar.

VISIE
Wij houden ons bezig met het blijven inspelen op de ontwikkeling van de maatschappij door middel van hoogstaande zorg, zodat wij de patiënt een afgestemde behandelmethode kunnen aanbieden.

PROJECT DETAILS

DIENSTEN

Website
Logo ontwerp

Chat openen
Hoi,

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Groet,
Kevin van Dam