Stuur een bericht

Huisstijl ontwerpen

Additional image

Huisstijl ontwerpen

Huisstijl ontwerpen

Een sterke identiteit is cruciaal voor het succes van je bedrijf. We ontwerpen een herkenbare huisstijl en drukken de stempel van je merk op iedere uiting.

Een huisstijl omvat diverse elementen, zoals het logo, de pay-off, de tone-of-voice, het lettertype, kleurgebruik, je merkverhaal en richtlijnen voor fotografie. We staan klaar om je te ondersteunen bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl of het vernieuwen van een bestaande huisstijl.

Doelgericht
Een krachtige huisstijl vormt de verbinding tussen jouw merk en zijn doelgroep.

Herkenning
We brengen jouw visie over naar een huisstijl die klanten lang bijblijft.

Uniek
Elk aspect van de huisstijl wordt nauwkeurig op maat ontworpen.

Flexibiliteit
Een effectieve huisstijl behoudt zijn impact op diverse uitingen.

Toekomstgericht
VANDAM huisstijlen zijn tijdloos en voorbereid op de toekomst van jouw merk.

Eenheid
Je huisstijl wordt naadloos vertaald naar al je kanalen en platforms.

Een goede huisstijl maken

Bam, indruk gemaakt!
Die eerste indruk, die is echt maar eenmalig. Laten we samen een huisstijl in elkaar knutselen en checken hoe jij die indruk maakt alsof je een pizzadoos opent: onvergetelijk! We gaan de kernwaarden van jouw organisatie in een visueel jasje gieten. Eentje waardoor de doelgroep denkt: “Wow, hier moet ik bij zijn!” Vanaf de eerste blik moet jouw kleur, praatje en plaatje die magische klik geven. Hoe meer de doelgroep zichzelf in jouw bedrijf ziet, hoe groter de kans op een samenwerking die rockt.

Huisstijl bodyguard
Een beetje consistentie in jouw huisstijl doet wonderen voor de herkenbaarheid. Dus, hoe hou je jouw stijltje in toom? Easy, met een huisstijlhandboek. Een soort digitaal script waarin staat hoe jouw stijl werkt. Kleurcodes, logogebruik en lettertypes? Allemaal kort besproken. Geef je team die leidraad, zodat ze de stijl als een pro kunnen toepassen.

Wij staan voor jou klaar. Samen met jou gaan we knallen. Wij toveren jouw wensen om tot een concrete huisstijl met alle toeters en bellen. Ready om jouw organisatie in de spotlights te zetten? Stuur ons een bericht of bel ons om een afspraak te maken

Onze werkwijze

Wij staan in de startblokken om voor jou een uniek en herkenbaar grafisch ontwerp te maken. Of dit nu een logo, magazine of complete huisstijl betreft, je bent bij ons aan het juiste adres. We gaan eerst samen om de tafel, zodat we jouw wensen helder krijgen. Vervolgens gaan de wij aan de slag met een eerste concept. Dit leggen we je voor ter goedkeuring.

Uit meerdere schetsontwerpen maak jij jouw keuze. Het ontwerp dat het beste aansluit bij jouw wensen werken we verder uit. In de tussentijd ontvang jij van ons updates. In de online omgeving laat jij jouw feedback achter, daar kunnen wij dan direct mee aan de slag. We gaan net zo lang door tot dat jij tevreden bent over het ontwerp.

We eindigen deze creatieve reis met een eindresultaat dat helemaal voldoet aan jouw wensen. Uiteraard maken we het grafische ontwerp gebruiksklaar. Zodat het direct door kan naar de drukker of klaar is voor online publicatie.