Stuur een bericht

Logo ontwerpen

Additional image

Logo ontwerpen

Logo ontwerpen

Ben je net begonnen met jouw onderneming en overweeg je een nieuw logo te laten ontwikkelen? Of is jouw organisatie momenteel bezig met het restylen van zowel het logo als de huisstijl? Het bedenken en creëren van een sterk en herkenbaar logo kan een uitdagende taak zijn.

De pluspunten van een logo maken

Een goede eerste indruk
Je logo is het eerste wat mensen van je bedrijf zien.

Professionele bestanden.
Besteed de vormgeving uit en onze grafische vakidioten zorgen voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.

Ruimte voor creativiteit.
Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 

Een goed logo maken

Een goed logo maken begint met de basis. Het moet aansluiten bij je doelgroep, tijdloos, veelzijdig en eenvoudig zijn, maar ook opvallen! Er zijn verschillende ‘eisen’ waaraan een logo moet voldoen, maar het belangrijkste is dat jouw doelgroep het herkent en het associeert met je bedrijfsnaam. Samen met een consistente huisstijl vormt het logo de basis voor herkenbare communicatie. Wij helpen je graag met deze basis, een stevig fundament om verder op te bouwen.

Op weg naar jouw nieuwe logo hebben we aandacht voor jouw ideeën en wensen. We gaan samen zitten, onder het genot van een goede kop koffie, om te bespreken wat je voor ogen hebt. Van daaruit beginnen we met de eerste ontwerpen en werken we samen toe naar een logo dat perfect bij jou past. We blijven eraan werken totdat jij tevreden bent, want pas als jij blij bent, zijn wij dat ook!

Onze werkwijze

Wij staan in de startblokken om voor jou een uniek en herkenbaar grafisch ontwerp te maken. Of dit nu een logo, magazine of complete huisstijl betreft, je bent bij ons aan het juiste adres. We gaan eerst samen om de tafel, zodat we jouw wensen helder krijgen. Vervolgens gaan wij aan de slag met een eerste concept. Dit leggen we je voor ter goedkeuring.

Uit meerdere schetsontwerpen maak jij jouw keuze. Het ontwerp dat het beste aansluit bij jouw wensen werken we verder uit. In de tussentijd ontvang jij van ons updates. In de online omgeving laat jij jouw feedback achter, daar kunnen wij dan direct mee aan de slag. We gaan net zo lang door tot dat jij tevreden bent over het ontwerp.

We eindigen deze creatieve reis met een eindresultaat dat helemaal voldoet aan jouw wensen. Uiteraard maken we het grafische ontwerp gebruiksklaar. Zodat het direct door kan naar de drukker of klaar is voor online publicatie.