Stuur een bericht

Website

Additional image

Logo ontwerpen

website laten maken


Wil jij het beste uit je bedrijf halen? Dan is een goede, mooie website essentieel. Boven de 95% procent van de mensen zoekt op het internet naar jouw bedrijf of product. Als jouw website goed te vinden is en interessante inhoud heeft, is de kans groot dat mensen je site bezoeken. Een positieve eerste indruk is dus belangrijk.

Wij ontwerpen moderne resultaatgerichte websites die hun werk doen. Optimale gebruiksvriendelijkheid is waar wij veel focus op leggen. Van idee tot realisatie denken wij met alle stappen mee. Bij een goede website sluiten design, content én techniek naadloos op elkaar aan. Met een website laat je jouw merk zien. Dit is als het ware ook jouw merkvertaling. Je laat zien wie je bent en wat je doet. Je kunt hiermee voorbeelden van je werk aantonen. Zo weet de bezoeker gelijk waarom zij jouw diensten moeten kopen.

WordPress website

Overweeg je om een volledig nieuwe WordPress-website te lanceren? Denk dan na over wie je website gaat bezoeken, wat je wilt bereiken en welke inhoud je nodig hebt. In een persoonlijk gesprek zoeken we samen naar antwoorden, geven we advies en helpen we je op weg. Misschien staat je website al, maar wil je een compleet nieuwe uitstraling? Zowel technisch als grafisch bekijken we alles opnieuw. Terug naar de tekentafel, laten we beginnen!

Custom website

Het uiterlijk en gebruiksgemak van je website gaan hand in hand. Daarom bieden wij de mogelijkheid om jouw WordPress-website helemaal op maat, met extra aandacht voor overzichtelijkheid, herkenbaarheid en functionaliteit te maken. We zorgen ervoor dat de website er goed uitziet en goed werkt, ongeacht het apparaat dat de bezoeker gebruikt.

Template website

Ben je net begonnen met jouw onderneming of heb je nog een wat kleiner budget dan kunnen wij jou uiteraard helpen met een mooie website maar dan op basis van een template. 

De website komt compleet in jouw huisstijl met eigen foto’s alleen is er geen ontwerp fase vooraf.