Beginnen met een webshop?

Start dan nu je webshop!

Wil jij de stap zetten met een eigen webshop?

Wil jij de stap zetten met een eigen webshop? Of heeft jouw huidige webshop zijn beperkingen en werkt hij niet naar wens? Zou je zelf wel aanpassingen willen doen, maar weet je niet hoe? Wij kunnen jou helpen.

Een WordPress webshop kan zo zijn uitdagingen met zich meebrengen. Gelukkig hebben wij alle ervaring die we nodig hebben om een succesvolle, verkoopgerichte webshop voor jou te bouwen die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Je kan je webshop dus met een gerust hart door ons laten maken: met onze Woocommerce webshops krijg je wat wat je graag wilt hebben.

vanDam Media bouwt voor jou een nieuwe webwinkel waarmee je online je producten en/of diensten kunt verkopen.

Wat kost een webshop?

Wij gebruiken geen dure eCommerce systemen met torenhoge licenties. Wij rekenen ook geen belachelijke commissies op transacties.  Als Woocommerce kenner zetten wij maar al te graag Woocommerce in voor jouw webshop. Door middel van het inzetten van de juiste technieken creëren we een webshop die je gegarandeerd helpt omzet te genereren. Woocommerce is ideaal voor het opzetten van webshops omdat deze niet alleen efficiënt, maar ook gemakkelijk werkt, zowel voor jou als je bezoekers. Je kunt namelijk zonder moeite zelf producten beheren/toevoegen en dankzij onze supersnelle hosting kunnen jouw klanten snel hun aankopen doen.

Voordelen woocommerce

Vraag jouw webshop aan.

Wij lanceren jouw webshop! Vergeet al die uurtjes die je zelf moet investeren om alles uit te zoeken. Wij hebben jarenlange ervaring om jou op weg te helpen! Of je nu op zoek bent naar een simpele oplossing of een hele eigen uitstraling wilt hebben, in overleg is vrijwel alles mogelijk!

Onze diensten

Wij werken met jou om jouw product beter te maken.

Website ontwerp
Webshop ontwerp
Logo ontwerp
Visitekaart ontwerp
Huisstijl ontwerp
Drukwerk
Fotografie
Social media
SEO optimalisatie
Chat openen
Hoi,

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Groet,
Kevin van Dam