fbpx
Reclamebureau Didam | vanDam Media

Wij gaan voor de juiste uitstraling.

 • 01
  Gesprek
  Wij komen eerst langs om je wensen te bespreken
 • 02
  Ontwerp
  Wij maken eerst een ontwerp en sturen die dan naar je op. Daar mag je feedback op geven. Voor website leveren een werkende versie bij je op.
 • 03
  Goedkeuring
  Als je het ontwerp hebt goed bevonden dan leveren wij alle bestanden drukklaar bij je af. Als je de website goed vindt zetten wij deze online.

Website

Een creatief, heldere en gebruiksvriendelijke website is een lust voor het oog en zorgt ervoor dat deze blijft hangen bij uw klanten. Wij zorgen ervoor dat uw website voldoet aan de nieuwste normen. Dat betekent dat we uw website altijd mobiel-vriendelijk zullen maken

Logo

Een logo is het krachtigste en bekendste beeldmerk van een bedrijf. Het is daarom erg belangrijk hier veel aandacht aan te besteden.

Huisstijl

Vormgeving en uitstraling zijn het gezicht van elk bedrijf. VanDam Media zorgt ervoor dat de vormgeving perfect past bij uw bedrijf. Hiernaast kunnen wij u ook helpen een bestaand logo in een nieuw jasje te steken.

Drukwerk

Flyers en posters bereiken nog steeds heel veel mensen. Wij helpen u graag verder met uw flyer of poster.

Social media

Facebook, Twitter, Linkedin en Instagram zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in ons dagelijkse leven. Het is dus ook belangrijk dat deze social media-kanalen naadloos aansluiten op het ontwerp van uw website en huisstijl. Van Dam Media maakt uw social media-kanalen up-to-date met de juiste vormgeving.

Seo

Heb je goede teksten maar wordt je slecht gevonden, wij kunnen je helpen met het optimaliseren van je website op basis van de teksten

Zullen we een kop koffie gaan drinken?